Το άρωμα ως δώρο

to arwma ws dwro

Η αγορά ενός αρώματος ως δώρο μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο task, αλλά είναι μια πιο ολοκληρωμένη και προσεγμένη πρόταση από ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπουκάλι κρασί. Τα πλεονεκτήματα των αρωμάτων για το σπίτι ως δώρο, είναι ότι μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους, την οικογένεια και τους επισκέπτες. Το κατάλληλο Diffuser (διαχύτης αρώματος) δωματίου ή το αρωματικό κερί μπορεί να αλλάξει τη διάθεση και την αίσθηση ενός ολόκληρου δωματίου.

Το άρωμα είναι γεμάτο σημασία και νόημα. Η επιλογή ενός αρώματος είναι σχεδόν σαν να επιλέγεις πώς θα γίνει αντιληπτό και θα σε θυμηθεί ένα άτομο και η επιλογή σου θα επηρεάσει τις εμπειρίες, τις ατμόσφαιρες και τις αναμνήσεις του. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να δώσουν άρωμα ως δώρο.

Μπορεί, επίσης, να είναι απίστευτα δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν πρόκειται για αγορές αρωμάτων. Ο καθένας βιώνει το άρωμα διαφορετικά. Ένα άρωμα που κάποιος βρίσκει συναρπαστικό και ακαταμάχητο μπορεί να φέρει άσχημες αναμνήσεις ή δυσφορία σε κάποιο άλλο άτομο. Με το άρωμα και τη μνήμη να είναι τόσο στενά συνδεδεμένα, είναι μια ομολογουμένως ριψοκίνδυνη κίνηση να επιλέξεις ένα άρωμα ως δώρο.

Το άρωμα ως δώρο

Καταρχάς, το άρωμα είναι μια ενωτική δύναμη. Ένα ευχάριστο άρωμα είναι κάτι που απολαμβάνουν όλοι. Ο γονιός, ο σύντροφος, ο αδερφός ή ο συνάδελφος. Υπάρχει κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε όλους και έχει τη δυνατότητα να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε. Ένα προσεκτικά επιλεγμένο άρωμα είναι μία στιγμιαία τόνωση της διάθεσης. Η στενή του σχέση με το συναίσθημα σημαίνει ότι ένα συγκεκριμένο άρωμα έχει την ικανότητα να φωτίζει τη μέρα κάποιου.

Ένα άρωμα πολυτελείας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά συγκινητικό δώρο. Είναι προσωπικό, συναισθηματικό και στοχαστικό. Δείχνει ένα συγκεκριμένο βάθος κατανόησης και φανερώνει ότι αφιερώσατε χρόνο για να σκεφτείτε τι θα έφερνε χαρά στον άτομο που το προσφέρετε.

Πώς να επιλέξετε το τέλειο άρωμα δώρο

Ξεκινήστε κάνοντας την έρευνά σας. Αν αγοράζετε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, ρίξτε μια κλεφτή ματιά στα προϊόντα που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή για να πάρετε μια αρχική ιδέα για τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Εντοπίστε ποια οικογένεια αρωμάτων επιλέγουν συνήθως: Λουλουδάτο, Ανατολίτικο, Ξυλώδες ή Φρέσκο.

Δώστε προσοχή σε άλλους τρόπους με τους οποίους εκφράζουν την προσωπικότητά τους: τις μυρωδιές με τις οποίες γεμίζουν το σπίτι τους, το φαγητό που τους αρέσει να μαγειρεύουν, τα χρώματα που προτιμούν, καθώς και τα χόμπι τους. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο άρωμα ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους. Για παράδειγμα, αν είναι δραστήριοι, αγαπούν να περνούν χρόνο στην εξοχή και λατρεύουν να κολυμπούν, θα μπορούσατε να μαντέψετε σωστά και να επιλέξετε ένα φρέσκο ​​άρωμα που περιέχει βότανα και ελαφριές νότες θαλασσινού αλατιού.

Εάν αγοράζετε για κάποιον με τον οποίο δεν είστε τόσο κοντά και δε γνωρίζετε καλά τις προτιμήσεις του, όπως ένας συνάδελφος, μπορείτε να ακολουθήσετε μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση. Αντί να επιλέξετε ένα μπουκάλι άρωμα για τον ίδιο, επιλέξτε ένα άλλο αρωματικό προϊόν, για παράδειγμα ένα diffuser για το σπίτι του.

Σκεφτείτε πού περνούν τον περισσότερο χρόνο – θα μπορούσατε να επιλέξετε έναν diffuser αυτοκινήτου για να αρωματίσετε τις μετακινήσεις τους ή ένα σπρέι δωματίου για να βελτιώσετε τον χώρο στο γραφείο τους. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν: αρωματικά κεριά, diffusers, κρέμες σώματος, σαπούνια, αφρόλουτρα ή body mists. Αυτά τα προϊόντα κάνουν υπέροχα προσεγμένα δώρα, χωρίς να είναι πολύ επικίνδυνα ή προσωπικά.

  Check list πριν βγείτε για ψώνια

  • Ρωτήστε ποιο είναι το άρωμά τους – ποια οικογένεια αρωμάτων προτιμούν;
  • Σκεφτείτε την προσωπικότητα, τα χόμπι και τα αγαπημένα τους προϊόντα.
  • Λάβετε υπόψη τον τρόπο ζωής τους – πού περνούν τον περισσότερο χρόνο τους;